Κλειδαράδες στα νότια προάστια

Ποιοι είμαστε

Το kleidarades.eu είναι ένας ανεξάρτητος ιστότοπος που παραθέτει τοπικούς ανεξάρτητους κλειδαράδες απο όλη τη χώρα… Αυτό που κάνει το kleidarades.eu να διαφέρει είναι το γεγονός ότι καταχωρούμε μόνο πλήρως ελεγμένους ανεξάρτητους κλειδαράδες.

Τι είναι αυτό που κάνει τους έξυπνους κλειδαράδες διαφορετικούς;

Αυτό που κάνει τους kleidarades.eu διαφορετικούς – και δημοφιλείς τόσο στους ανεξάρτητους κλειδαράδες όσο και στο ευρύ κοινό – είναι το γεγονός ότι προωθούμε μόνο τοπικούς κλειδαράδες και το επίκεντρο και το επιχειρηματικό μας μοντέλο βασίζεται στην κατάταξη πόλεων, χωριών και περιοχών στις μηχανές αναζήτησης και όχι στην εστίαση σε άτομα που έρχονται στο kleidarades.eu και χρησιμοποιούν τη λειτουργία αναζήτησής του ή περιηγούνται στον ιστότοπο, παρόλο που αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη.

Σε αντίθεση με ορισμένες λεγόμενες ενώσεις κλειδαρά, θα μπορούσαμε να αναφέρουμε ότι οι kleidarades.eu δεν παρέχουν απλώς ένα τυχαίο κλειδαρά κοντά σας.

Σε αντίθεση με ορισμένες αποκαλούμενες ενώσεις κλειδαράδων, θα μπορούσαμε να αναφέρουμε ότι οι kleidarades.eu δεν παρέχουν απλώς ένα αυτοκόλλητο για το φορτηγό σας και μια άχρηστη συνδρομή, αλλά στην πραγματικότητα σας βρίσκουμε πελάτες. Ξοδεύουμε πολλά πολλά € κάθε μήνα για μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο και βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Έχουμε επίσης ομάδες που εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, προωθώντας διαφορετικούς τομείς και γι’ αυτό λαμβάνουμε 1000 αποτελέσματα σελίδας 1 για φράσεις αναζήτησης που σχετίζονται με τη βιομηχανία κλειδαράδων.

Σε αντίθεση με τους πλέον ξεπερασμένους ιστότοπους –  καταλόγου, όπως το Vrisko, XO, Vres όπου οι επισκέπτες αντιμετωπίζουν μια λίστα εταιρειών από τις οποίες μπορούν να επιλέξουν να περιλαμβάνουν καταχωρίσεις χορηγίας που μπορεί να βρίσκονται μίλια μακριά, όταν ένας δυνητικός πελάτης κάνει κλικ στον σύνδεσμό μας στα αποτελέσματα αναζήτησης, εξυπηρετούνται μόνο τοπικά εταιρείες.

Πώς χρηματοδοτούμαστε;

Μια τυπική καταχώριση στο kleidarades.eu είναι δωρεάν. Οι κλειδαράδες που χορηγούν για μια αποκλειστική περιοχή πληρώνουν μια ονομαστική μηνιαία αμοιβή, στόχος μας είναι να έχουμε έναν αξιόπιστο, ανεξάρτητο κλειδαρά που να καλύπτει κάθε ταχυδρομικό κώδικα στην  Ελλάδα. Διαθέτουμε επίσης επαγγελματικό μηχανησμό newsletter όπου αποστέλουμε στοχευμένα emails σε συγγεκριμένα target group για όποιον κλειδαρά διαθέτη e-shop

Συνεργαζόμαστε με μερικές μεγάλες εταιρείες SEO και μάρκετινγκ που οι σύνδεσμοι εμφανίζονται σε περίοπτη θέση στα άρθρα μας, καλωσορίζουμε επίσης τις εταιρείες να επικοινωνήσουν απευθείας μαζί μας εάν θέλουν να εμφανίζονται σύνδεσμοι στα άρθρα μας για να βοηθήσουν στο δικό τους SEO.

Δεχόμαστε μόνο συνδέσμους τρίτων από ιστότοπους που θεωρούμε ότι σχετίζονται με βιομηχανίες κλειδαράδων, εμπορίου, ωστόσο δεν δεχόμαστε συνδέσμους από άμεσους αντιπάλους για προφανείς λόγους